Smärta är att vara rädd att se upp till

Något som gör ont - Något som betyder mycket som förändras. Förvinner eller kommer tillbaka. Ändras eller liknar något annat. Förändring. Något annat, något annat som gör ont. 
 
Något som får dig att må bättre - Något som fyller det du saknat. En spricka blir lagad. Komma tillbaka eller se något försvinna. Det som fått dig må bättre, det som fått dig att le, det som ler mot dig. 
 
Något som får dig att växa - Något att lyckas med. Framsteg, förlust, en skillnad inom dig. Något du lyckas med, något du misslyckas med, utvecklas till något. 
 
Något som gör dig väl - Något som också gör dig ont eller något som du kan förlora. En känsla du får för en stund, ett minne du kan tänka på eller att uppleva. Något som är värt att ta smärta för. 
 
Något som förändrar din åsikt - Något som hänt någon eller dig. Att gå bort eller se något göra det. En du ser upp till eller en som du vill vara. Förändras mot något, något som för dig känns rätt. Smärta är att vara rädd att se upp till. 
 
Något som inte finns - Något som en otäck känsla. En tanke som inte blir en verklighet. Något som får dig att må dåligt, något som får dig att må bra. Ett hopp, för att finnas eller ett hopp för att försvinna. Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0