Träning äntligen + Taco bar

Tagit tag i träningen tillsammans med min Tessan i veckan. Sprungit fyra dagar och gymmat två eller tre minns inte men blivit endel och det behövde jag verkligen. Mår så mycket bättre så hoppas jag kan hålla i detta. Igår sprang jag runt älven, så skönt att slippa alla backar som är på sjungande hahah... Man blir så slut. 

Aja kul samtalsämne haha! Skitsamma, sitter iaf på jobbet nu och när jag slutat ska jag möta upp Tess och käka på Taco bar!!! Sååå najs att det kommit hit och det bästa att dom har alkoholtillstånd hihi. Nä kanske inte bästa men sjukt najs att kunna ta en öl eller något när man äter tacos yay! Inget vettigt att säga. Hejdå


Amsterdam var så underbar

Så fin stad och vi hade så himla roligt! Vi var där 4/5 dagar och gick på en massa sedvärdigheter och festade, såklart. Vilken partystad alltså gillar ni krogen hyfsat mycket ni som bor i Skell kommer älska Amsterdam. Och gillar ni historia ex Anne Frank så är det perfekt. Sen är det ju som sagt så himla fint. Guld, far! 


Som vad smärta är för dig och som vad smärta är för mig

 
 


I wasn't safe from youSmärta är att vara rädd att se upp till

Något som gör ont - Något som betyder mycket som förändras. Förvinner eller kommer tillbaka. Ändras eller liknar något annat. Förändring. Något annat, något annat som gör ont. 
 
Något som får dig att må bättre - Något som fyller det du saknat. En spricka blir lagad. Komma tillbaka eller se något försvinna. Det som fått dig må bättre, det som fått dig att le, det som ler mot dig. 
 
Något som får dig att växa - Något att lyckas med. Framsteg, förlust, en skillnad inom dig. Något du lyckas med, något du misslyckas med, utvecklas till något. 
 
Något som gör dig väl - Något som också gör dig ont eller något som du kan förlora. En känsla du får för en stund, ett minne du kan tänka på eller att uppleva. Något som är värt att ta smärta för. 
 
Något som förändrar din åsikt - Något som hänt någon eller dig. Att gå bort eller se något göra det. En du ser upp till eller en som du vill vara. Förändras mot något, något som för dig känns rätt. Smärta är att vara rädd att se upp till. 
 
Något som inte finns - Något som en otäck känsla. En tanke som inte blir en verklighet. Något som får dig att må dåligt, något som får dig att må bra. Ett hopp, för att finnas eller ett hopp för att försvinna. 


RSS 2.0