Som mina känslor

Varje ord, andetag och steg framåt tog mig bara längre från dig. Långt borta i kärlek trodde jag. Trodde det gjorde jag på oss. Men vi var långt borta från varandra. Och det var så det var. Varandra. Inget vi, oss eller ens du och jag. Ingenting. Och nu är allt så högljutt men ändå så tyst. Tystnad som plågar och tystnad som i att gå tillbaka till mig. Och dig, du du du. Som mina känslor. Som dom skulle jag vilja skriva, röra och älska. Som vad dom skulle göra med dig, berör allt som komma nära. Och som att denna skrift skulle titta på dig med de mest sorgsna ögon. Känn hela mig och ingenting. Ingenting och åh vad ont det gör.
 
Som mina känslor jag skulle dig förstöra. Stänga ute och göra illa. Som dom gjort mig. Kyssar som är tomma, fina ord som inget betyda, besvikelse och ensamhet, mina känslor har givit mig mycket. Den tunga sucken och andningsproblem. Du kommer känna mycket men samtidigt, ingenting. Samtidigt, ingenting men önskan. Som mina känslor du skulle lita på. Och som dem du skulle tro på dig själv och någon annan. Tillsammans någonstans långt borta. Och borta, det är ni för varandra. Varandra. Inget ni, dom eller ens du och någon. Ingenting. Som mina känslor du för dig tillbaka. Ett sorgset försök, sorgsen, det är hur du är. Att inte vilja vakna. Inte vilja utan någon. Och de finaste skratten som du trodde var sann. Men sanningen den har du nu fått. En svidande känsla som salt mot ett öppet sår. Öppnat sig, det skulle du aldrig gjort. Skakar, bränner och försvinna. Bortglömd som mina känslor för dig.
 
Varje ord vi sade, försvinner som ett eko. Du skriker något som först hörs väldigt tydligt men sedan glöms bort. Glömd det är vad du är. Det är både högljutt och tyst. Skratt som egentligen är tårar. Du både finns och inte. Du både saknar och glömmer. Men ändå så otroligt trasig. Som mina känslor. Som dom skulle jag vilja skriva, röra och älska. Som vad dom skulle göra med dig, berör allt som komma nära. Och som att denna skrift skulle titta på dig med de mest sorgsna ögon. Känn hela mig och ingenting. Ingenting och åh vad ont det gör. Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0