Take my body

 Kan inte beskriva min kärlek till denna cover. 


Som mina känslor

Varje ord, andetag och steg framåt tog mig bara längre från dig. Långt borta i kärlek trodde jag. Trodde det gjorde jag på oss. Men vi var långt borta från varandra. Och det var så det var. Varandra. Inget vi, oss eller ens du och jag. Ingenting. Och nu är allt så högljutt men ändå så tyst. Tystnad som plågar och tystnad som i att gå tillbaka till mig. Och dig, du du du. Som mina känslor. Som dom skulle jag vilja skriva, röra och älska. Som vad dom skulle göra med dig, berör allt som komma nära. Och som att denna skrift skulle titta på dig med de mest sorgsna ögon. Känn hela mig och ingenting. Ingenting och åh vad ont det gör.
 
Som mina känslor jag skulle dig förstöra. Stänga ute och göra illa. Som dom gjort mig. Kyssar som är tomma, fina ord som inget betyda, besvikelse och ensamhet, mina känslor har givit mig mycket. Den tunga sucken och andningsproblem. Du kommer känna mycket men samtidigt, ingenting. Samtidigt, ingenting men önskan. Som mina känslor du skulle lita på. Och som dem du skulle tro på dig själv och någon annan. Tillsammans någonstans långt borta. Och borta, det är ni för varandra. Varandra. Inget ni, dom eller ens du och någon. Ingenting. Som mina känslor du för dig tillbaka. Ett sorgset försök, sorgsen, det är hur du är. Att inte vilja vakna. Inte vilja utan någon. Och de finaste skratten som du trodde var sann. Men sanningen den har du nu fått. En svidande känsla som salt mot ett öppet sår. Öppnat sig, det skulle du aldrig gjort. Skakar, bränner och försvinna. Bortglömd som mina känslor för dig.
 
Varje ord vi sade, försvinner som ett eko. Du skriker något som först hörs väldigt tydligt men sedan glöms bort. Glömd det är vad du är. Det är både högljutt och tyst. Skratt som egentligen är tårar. Du både finns och inte. Du både saknar och glömmer. Men ändå så otroligt trasig. Som mina känslor. Som dom skulle jag vilja skriva, röra och älska. Som vad dom skulle göra med dig, berör allt som komma nära. Och som att denna skrift skulle titta på dig med de mest sorgsna ögon. Känn hela mig och ingenting. Ingenting och åh vad ont det gör. 


Trött monolog

Skulle nog kunna ställa mig på prispallen snart för min professionalitet i att sova på soffan. Är så trött nu men för lat för att gå till sängen haha... Nä kanske borde rädda detta med att jag faktiskt varit och tränat idag så vi kan kalla det för en ursäkt varför jag är lat. På Fredag ska jag till Rapunzel och färga och sätta in nytt hår och sedan har vi afterwork fast kommer ju inte jobba så blir en afterrapunzel för min del. Men längar iaf och längtar jag till nått så måste jag alltid skriva det till er. Känns som ni är mina låtsas kompisar som jag inte kan säga nästan nått personligt till men allt tråkigt som ingen annan orkar lyssna på. 
 
Gäsp nummer tusen. Alltså måste berätta min frustration också, tyvärr - vet förlåt men måste. Letat låtar hela kvällen och har inte hittat en enda... Inte en bra låt som jag tycker om och blir så arg att ingen spelar nått jag gillar. Gäsp uppdatering: Nu gråter jag av gäspar. Riktigt riktigt trött som ni förstår. Saknar när ens förälder bar en till sängen OCH KLÄDDE EN PÅ MORGON! OMG det var det bästa. När jag var liten var jag väldigt lat så kunde ligga å vänta in i sista sekund tills mamma kom och klädde på mig. Eller, vem försöker jag lura haha... Är lat nu med, mamma läser du detta så önskar jag mig en påklädning på min nästa födelsedag. Gärna en bärning till sängen också. 
 
Okej nu har jag gäspat för sista gången, godnattt! 


VackerHon har också varit så. Oskyldig, vacker och lätt att tycka om.I'm not one of those crazy girls

I'm not one of those crazy girls
I'm not one of those crazy girls
I'm not one of those crazy girls
I'm not one of those crazy girls
I'm not one of those crazy girls
I'm not one of those crazy girls
I'm not one of those crazy girls
I'm not one of those crazy girls
I'm not one of those crazy girls
I'm not one of those crazy girls


För ensam

Ojjjjj så tråkigt livet kan kännas. Varit hemma från jobbet både igår och idag och längtar så mycket tillbaks. Har börjat prata med mig själv. Och ja nu tänker ni säkert det gör väll alla men har tagit det till en liten ny nivå. Jag tror det finns en sjukdom som heter sällskapssjuk. Bli sjukskriven för att man är sällskapssjuk. Hahahhaahaha förstå som chef få ett sånt samtal "kan inte jobba för att jag är sällskapssjuk". HAHA herregud. Jag borde sova. Sovit hela dagen dock och JUSTJA (förlåt hatar också när folk på bloggar skriver om nån dröm men måste).
 
Drömde iaf sjuuuuuukaste drömmen. Jag somnade ju på soffan och i drömmen så sov jag också på soffan så var som i verkligheten. Sen kommer det in nån och kramar om mig jättehårt och bara står där och är jätteläskig och jag försöker få upp ögonen och (snälla skratta inte nu var hemskt) var för trött för att få upp dom.... HAHAHA okej fyfan så stört. Men ja jag var supertrött och kunde inte titta och se vem som tagit sig in genom låst dörr. Så tänkte till och med ba ja men måste ju vara mamma som har nyckel. Men kunde verkligen inte titta och FYFAN så konstigt det var att vakna upp åsså var ingen där. Kändes i hela kroppen som att nån rörde mig! Var helt svettig när jag vakna, kan vart feber eller så kanske nån kramade om mig ändå.
 
Börjat se en ny serie (igen). House of cards, bara för att den finns på netflix och det är skönt att se på tvn. Tycker typ inte att den är bra men ser den ändå haha. Och har tom sett 9 avsnitt. Jag är dum i huvet. Åsså får jag ångest över att jag sett det och FORTSÄTTER kolla på det ist för PLL... Som är så himla bra. Och jag vet nu (när vi lägger på höll jag på och skriva haha) att när jag slutat skriva så kommer jag starta HOC igen och sitta och kolla som en idiot. Kanske börjar tycka om det snart annars får jag stå ut, bara 30 avsnitt kvar haha. Omg. 
 
Har iaf varit duktig och tvättat hur mycket som helst idag. Äntligen förstått mig på tvättmaskinen. Förresten, är det bara jag som blandar ihop tvättmaskin och diskmaskin?? Jättejobbigt. Sen typ borste, kam fattar jag aldrig heller. Kallar allt för kam. OCH DET VÄRSTA AV ALLT tröjor och sånt. Har ingen aning hur man besrkiver typ tröja med dragkedja, kofta är det en stickad kofta eller är det med dragkedja? Eller är det tröja? Tror vi slutar här faktiskt 30 avsnitt kvar tills jag tar tummen ur och ser mitt käraste PLL. 


För bra

Haft en sjukt bra helg och umgåtts massor med mitt finaste tjejgäng. Igår var jag aaas trött dock, sov lite sen städning som fan eftersom jag hade inflyttningsfest i Lördags. Somnade elva igår och det är typ för mig som att en vanlig människa somnar under middagen. Jag brukar vara vaken jättesent egentligen, typ 2-3 men igår, oj oj oj igår, vilken sömntuta. Har trots min grymma sömn igår varit mer död än levande idag. 
 
Och måste bara tala om, skrev ju innan att jag inte hade några grannar!!! Men jag hade tydligen det, (har inte sett dom en om det är det ni tror, ni kommer få en sån update när det inträffar) först Lördag på dagen borrade dom så jag blev bakis innan jag ens börjat dricka och på kvällen tyckte dom inte om att jag levde. Men känner ändå att jag fått en bild av hur dom är som person så snart kan jag nog bjuda dom på fika och gå över till dom när min oboy är slut eller någon annan livsiktig ingridiens i livet. 
Bild från vinkvällen i Fredags och middag i Lördags, ni är så otroligt bra!!


Min andra halva

Hej Fredagsläsare! Sen vi hördes av sist har jag skaffat pojkvän, skulle inte klara mig utan hans andetag. Fick han på posten idag och jag vet att vi hör ihop. Så nu kan det bli lite bloggande framöver eftersom jag kommer toffla. Annars då? Jo tack det är fint har planerat Fredagen med mina bästa och imorgon ska jag ha inflyttningsfest. Och för en gångs skull så har jag faktiskt redan bestämt vad jag ska ha på mig!! 
 
Ska köpa beerpong tills imorgon, alltså förstår ni hur roligt det är??? Jag är nog den sämsta som finns på det men är så otroligt roligt. Hade jag haft en större lägenhet hade jag haft ett rum som bara var till för beerpong, så kan man ha träningar efter jobbet. Krävs ju en hel del psykisk styrka för att klara av denna sport. Man måste ju tänka på att träffa muggarna, så det är mycket på samma gång. 
Bild på mig och min älskling. Kanske lite intim bild med tanke på vilken närkontakt vi har men kan Kim K så kan jag också. 
 


Allt som berör

 
 


Och ont

Som ett varmt snötäcke som läggs över sin kalla kropp. Fångar varenda liten cell inom sig och ingenting. Ingenting och åh vad skönt det är att känna. Det kan stickas när man blir varm igen.

 

Som en tår som torkat på sin kalla kind. Känns i hela kroppen att du lika som mina tårar, är helt borta. Borta som att ni aldrig funnits. Det kan göra ont när man slutat gråta.

 

Som en hand som passar perfekt i ens egen. En hand som man kan hålla i och en hand som man kan släppa. Din var fin, lika som min. Och åh vad det kan stickas när man blir varm igen. 

 

Som att se på något som inte finns. Trösta sig med, och åh så fint att bli tröstad. Bryta ned sig själv och bygga upp, som ett lego. Men hos oss så sticks det, blir kallt och sen varmt igen. Och det kan verkligen göra ont att sluta gråta. 

 

Och ont att inte känna.RSS 2.0