Never make a pretty woman your wife

Hejhejhej... Uppdatering om löpning för er som bryr er: Nu tycker jag faktiskt mer om sjungandes elljusspår. Gillar att springa på bark och är skönt att inte så många andra springer faktiskt. För jag föddes ju till en sån som är ful när jag springer. Skulle med andra ord inte kunna ansöka till baywatch. 
 
Annars då? Jo nu är humöret på topp!!!!!!!! Helt klart, ska fara till Stockholm på Summerburst i helgen och längtar supersuper mycket. Och DÅ när jag far dit ska jag köpa en stoooooor påse med godis från hemmakväll. Ska länka en godis till er som ni måste prova!! Klicka här för att komma till godsaken: "GODASTEGODISENIVÄRLDENFÖRUTOMMARABOUOREO" 10p till gryffindor. 
 
Åh förresten visst har Nelly börjat vara SÄMST på frakt? Beställde en klänning och skor därifrån i Onsdags och de är fortfarande inte framme? Så besviken för kanske måste ha någon gammal trasa framför Avicci. Påtal om nått helt annat frågade en läsare om jag slutat blogga och vet faktiskt inte vad jag ska svara på det haha. Ser det inte som jag slutat men uppdaterar bara grymt sällan. Skulle ni vilja att jag bloggar mer? Tycker ju det är roligt men lite jobbigt bara att hålla bloggen uppdaterad. Men svara gärna på det i alla fall så jag vet! 
Kolla så fint ändå ute i skogen på Orkester. Jobbigt nu när krypen börjat leva igen, är det bara jag som anser att bräms/broms är det värsta av allt? Alltså värre än bin, getingar och andra stickande insekter. Alltså bräms är verkligen ohyra... Jagar dig tills dom får sin mat. Förstår faktiskt inte vad dom gör för nytta? Visst humlor och sånt men alltså, bräms borde man faktiskt kunna utrota. Avslutar här, krammmm. Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0