You wake up, flawless Post up, flawless

Gott nytt år på er fina läsare!! Har haft en gyrm julafton och en jätterolig nyårsafton! Jobbat lite och varit och fixat i lägenheten! På julafton var jag i Bastuträsk och firade, var kul att träffa alla i släkten, som alltid! Jag fick iaf med mig hem pengar, en dammsugare, strykjärn och lite andra nödvändiga saker så det va perfa. 
 
På nyår så var vi jag, Mathilda, Vicky och Joar i innervik hos Mathildas päron och vi hade jättekul! Först kände vi alla att det skulle va lite tråkigt med så få eftersom det är nyår och sådär men blev helt tvärtom! Vi snacka skit, spela spel och bada jacuzzi och klockan gick huuur fort som helst. Snabbare än vanligt och när klockan var tre hade jag lätt kunnat festa två timmar till hehe... 
 
Längtar iaf riktigt mycket efter att bli klar med lägenheten nu, vi har spacklat massor men har jag mest hållt mig till slipandet... Vilket är nog jobbigt hihi :$... Men nu ska iaf tapetet upp och byggas ihop lite fler möbler och ta dit min säng osv... Ska bli så himla kul och visa hur det ser ut!
 
Har iaf gått och blivit helt besatt och Beyonce... Helt otroligt att jag fattat förrns nu att hon verkligen är bäst i hela världen på vad hon gör?!?!?! Helt otroligt... Pinsamt men grymt najs för jag har inte hunnit spela sönder hennes låtat än hihi... Hittar någon ny nästan varje gång jag letar lite extra på spotify lr youtube :$ Så år 2015 är mitt nyårslöfte att träffa queen B och skriva ett skivkontrakt. Tänkte satsar lite högre än tidigare nyårslöften jag haft som att jag skulle shoppa mer, spara pengar och sånt för dom var så lätt att klara av heh... Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0