Need someone to numb the pain

Morgonbilden som gjorde mig sen till logopeden haha. Allt för mina fina, få men trogna läsare! Gick som vanligt bra hos loggisen, (för er som inte vet vad man gör hos en logoped så är det att jobba med rösten, och varför jag gör det är för att jag har överansträngt min röst så är hes hela tiden). Min läkare är så söt tycker jag, en typisk babblare och jag gillar babblare hihi.
 
Sen vi pratade sist/skrev/jag skrev sist så har Lars varit bäst och lagt mitt golv i sovrummet OCH det bästa av allt är att det bara kostade 500kr för ALLT golv?!?!?! Kan ni fatta?? Mitt golv i sovrummet kostar alltså bara 100kr mer än ett av mina puder. Kommer aldrig kunna shoppa när jag är medveten om denna information. Allt kommer kännas som ett rån. Kan inte påstå att det är ett värsting golv men allt för att slippa gummimattan hihi. Blev iaf super nöjd! 
 
OCH SPARADE DET BÄSTA TILL SIST!! För Tessan kommer nämligen hem imorgon!! Och har ju skrivit innan hur mycket jag saknat henne så är så himla glad å taggad efter att höra hur hon haft det och berätta om mina påhitt i lilla Skellefte. Kommer vara perfekt och såklart ska helgen tillbringas med denna fina dam och mina andra två tjejer. Kommer vara bästa helgen på länge, älskar mina fina tjejkompisar, hade lämnat denna stad om det inte vore för dom hihi. 
 
Tänkte sluta skriva men kom på en sak till! Att jag har snart sett klart hela SOA (Sons of anarchy för dig som lever i en grotta) och jag är kär i Jax faktiskt. Han är min drömkille (SPOILER LÄS INTE OM DU INTE SETT) förutom att han är otrogen och dödar människor. Synd att han har flickvän annars kanske jag haft en chans, men då hade jag genast hjälpt/tvingat han att ändra på sin dealekt för den är gräslig när han inte spelar teater. Tror ni förresten man påriktigt kan bli kär i någon i en film? Om det är möjligt så borde man ju kunna bestämma att man är tillsammans eftersom personen inte finns egentligen. Så tekniskt sett är jag och Jax ett par alltså. Kul. Hejdå. Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0