I go back to, us

We only said goodbye with words
I died a hundred times
You go back to her
And I go back to black.
 
Fredag och gör inte nånting alls, men det är ganska skönt. Har packat lite kläder, druckit vin/dricker vin och ätit hemmagjord pizza med mamma och Lars. Lyssnar på Amy Winehouse nu och åh vad jag tycker om henne! Skrev ner en liten text från hennes Back to black för blev lite orolig att nån skulle missat den fina texten hihi. 
 
Har tänkt lite för mycket för mitt eget bästa på sistone. En tanke jag haft är egentligen VEM det är som ogillar på youtube. Alltså om ni kollar ett sjukt bra klipp så är det ALLTID nån jävel som ogillat. Alltså vem är du? Och min nästa tanke var, fatta hur hemskt det skulle vara att träffa alla dessa "ogilla personer". Tänk tvingas tillbringa en hel kväll med dessa, kan ju vara allt annat än trevligt. Dom kan ju inte tycka om något i livet överhuvudtaget. 


Helgen, läggan och fisk

Hejhej hemskt mycket hej. HEjhejhej. Vad som hänt hos mig sist jag skrev? Tack för att ni undrar och inte ett skit. Eller jo! Försov mig till lassa, springer dit och när jag är där så får jag veta att tiden var nästa vecka haha. Sen har jag såklart varit med Tess3, gått prommis, tittat förbi min lägga och idag har vi tryckt godsaker. Är superdupermegajättetaggad för denna helg. Ska jobba Lördag 4 timmar sen DIREKT asså DIRREDIRR efter det ska vi börja dricka och det kommer bli aaassss kul! 
Här är två stycken snapbilder på mig från jobbet. Den första är seriös och den andra är också seriös.
 
En annan sak!! Kanske, möjligtvis finns det en liiiten chans att jag flyttar påriktigt i helgen. MEN vågar inte lova för mycket för har inte fixat min cykel, internet, adressändrat, ringt om förråd och tvättstuga, tagit dit sängen och alla mina kläder, köpt mikro, handlat mat, plus att mycket är ogjort i lägenheten. Så hoppas inte för mycket, förstår att ni har det jobbigt med väntan men HÅLL UT, vi klarar detta tillsammans... Tålamod är en fiskares bäste vän! Vet inte om ni anser er själva som en fiskare men jag tror man kan förstå detta ordspråk även om man bara är en metare för då krävs det endå tålamod mina fiskvänner! 


Weakness is not your weakness

Goddag bloggisläsisar, vet inte vad dedär var för ord men kom på det nyss. Igår efter jobbet så hälsade jag på min kära vän Therese (gud va konstigt det kändes att skriva hela hennes namn, känns mer som att hon heter Tessan/Tess hihi). Vi babblade på i nån timma vilket var jättekul sen for jag hem och lagade matlådor. Känns som jag lagar matlådor hela tiden, jag bara står där... Dag ut, dag in å lagar matlådor. JÄMT. Jag gör inget annat det är verkligen, det tråkigaste jag vet men jag kan inte sluta. Är beroende. Ikväll ska jag gå ut och gå och titta förbi läggan, Lars var dit igår och satt lister i köket och tog in bordet dit, ska bli såååå kul å se hur det blev! 
Två morgonbilder när jag för en gångs skull drack kaffe. Jag gillar kaffe egentligen, eller jag gillar bara mamma och Lars kaffe för dom har en stor maskin så det blir supergott. Och skulle aldrig tänka tanken att dricka denna koffeindryck utan mjölk! Finns nog ingen äckligare, eller jo det gör det men inget jag kommer på nu. 
 


Gårdagens projekt

Igår var jag, mamma och Lars i lägenheten hela dagen och stökade på. Tapetserade köket och byggde ihop min sängram vilket var ett helvete. Dom borde införskaffa någon sorts gps när man ska bygga ihop ikea möbler för det är inte jätte lätt. Gjorde ett litet fel från början så fick iprincip börja om haha jävla klant. Ni kan ju tom se fönstret på bilderna att det tog sin tid. 
 
Och, och ha det så kult på restaurangen!!.... Nä skulle skriva: Och jag har sett klart SOA nu! Helt slut, finito, finish, vanish farväl till fläckar. Jax var absolut ingen fläck men åh (SPOILER SLUTA LÄS MONGO OM DU INTE VILL VETA) att det skulle sluta som det gjorde. Jättedåligt tycker jag... Och kommer alltid hata Gemma för vad hon gjorde. Men en sak är kul med att jag sett klart. Har sett på facebook detta skämt med en bild på Jax också står det: "I got 99 problems and mommy caused them all" och jag har aldrig förstått den men nu är jag med i skämtet och det känns bra. Så för er som inte förstår skämtet, se alla säsonger av SOA så kan ni också vara med. Nu ska jag duscha sen jobba, hejs.


Fest, Bio och Annabelle

Hej allesammans! Har haft Söndag hela dagen idag. Drack igår och var på bio ikväll och såg Takes 3 och den var väldigt bra faktiskt. När bion var slut så gick vi till Tess och Emil och såg Annabelle... Och fyfan vilken läskig film det var!! Ville inte vara mig själv när jag gick hem. Och Tessan det mongot lyckades somna till denna sjukt hemska film?!? Hon förtjänar ett pris för det tycker jag, bra gjort. Åh har ni sett Ondskan förresten? Isf då vet ni vem hon är som huvudpersonen blir kär i. Hon som bryter på finska eller vad det nu är? Iaf varje gång jag läser eller hör någon säga "bra gjort" så tänker jag på henne. Hon säger det en gång till honom i den filmen och det har bara fastnat i mitt huvud. Blir så med vissa repliker, är jag den enda som är med om det? Iaf, nu ska ja sussa, natti. 


Min fina kusin

Vilken bra person du är! Så glad att veta att jag kommer känna dig hela livet. 


Som en text som fått sin rätta melodi

Jag tycker om personer som skrattar även fast de inte tycker att du är rolig men skrattar för att vara snäll. De som tittar på dig och förstår vad du menar utan att behöva säga något. Och åh vad det är underbart, det är underbart att känna att man kan ta plats i ditt sällskap utan att känna sig obekväm. Fina människa.
 
Jag tycker om personer som visar att de tycker om dig istället för att säga det. Och tycka om tycka om tycka om, som person och som vän. Jag trivs med dig och jag vet att andra i din omgivning gör det också. Du bidrar utan att kräva något tillbaka och du ser utan att behöva bli sedd. Ibland känns det som en illusion, hur kan du förstå mig i situationer där jag inte ens förstår mig själv?
 
Jag tycker om personer som säger Tack när de får en komplimang. Som tar åt sig av beröm och man ser dess lycka stråla till omgivningen. Det är så fint att se, hur du brinner för detta och glädjs av de ord jag säger. Och ditt sätt att visa lycka och tacksamhet. Fint.
 
Jag tycker om personer som ger dig beröm, beröm så att du tar åt dig. Du kanske inte vet hur glad du gör oss i din omgivning men du är perfekt. Som du, bara du kan lägga dig själv och "människans ego" åt sidan för en stund och glädjas åt andras lycka så kan man vara lyckliga tillsammans. Förstår du hur grym du är? 
 
Jag tycker om personer som kan säga Förlåt och likaså de som kan förlåta. Du är stark och det beundrar jag med dig. Du kan se vad du gör fel utan att dömma dig själv och på samma sätt ser du på andra. Du är inte rädd för att klä av dig helt naken, visa att du bryr dig genom att säga Förlåt. Du inspererar, verkligen. 
 
Jag tycker om personer som inte bryr sig om vad andra tycker. Bryr sig, det är klart du gör, men du är inte rädd för att bjuda på dig själv. Du försöker inte vara perfekt och vet du? Det gör dig så jävla perfekt. Du pratar utan att tänka, gör bort dig och istället för att skämmas skrattar du bort det. Det är fint att du vågar, du är fin. 
 
Jag tycker om personer som får dig att känna dig speciell, som tar fram något speciellt inom dig som du kanske inte ens visste fanns. Speciell i någons ögon, kanske bara lite extra rolig, snäll eller gulligtsnäsig. Vad det än är så vill att du ska veta att jag tycker samma om dig, du är speciell. 
 
Jag tycker om personer som alltid lyssnar på vad du har att säga, även fast flera andra pratar samtidigt så är du noterad. Ber att du säger samma sak igen, du är viktig och du finns. Så härligt att du människa ser mig och andra i din omgivning på detta sätt. Det gör dig underbar. 
 
Jag tycker om personer som förstår dig även när du inte förstår dig själv. Som visar dig din väg, berättar vad du anser vara rätt och fel och de faktiskt har rätt. Jag tycker om att du som inte dömer och gärna är den som talar om det fina med blomman som de andra avskyr. Vad fin du är människa som ser ett annat perspektiv på saker och förklarar varför jag gör som jag gör när jag inte själv vet. Du som alltid står vid min sida.
 
Jag tycker om personer som räddar slutet på dina meningar. Fyller i hela meningar eller talar åt dig och förstår vad man tänkt säga innan man öppnat munnen. Åh vad jag tycker om när du förstår, eller i alla fall gör ditt yttersta för att förstå och lyssna på när jag pratar med dig. Det märks att du gör det och det är underbart. 
 
Jag tycker om personer som inte får dig att le utan att gapskratta, högt, fult och obegränsat. Och som skrattar tillsammans med dig och åt dig på ett sätt som får dig att känna dig dumlycklig. Åh du förstår inte hur mycket du ger! Att du som person kan få en att släppa alla tyglar och bara bry sig om att ha roligt. För vem bryr sig egentligen om pengar, ytlighet och allt annat när man umgås med dig? Tack tack tack! Du är fantastisk.
 
 
Ni är Som en text som fått sin rätta melodi.


Need someone to numb the pain

Morgonbilden som gjorde mig sen till logopeden haha. Allt för mina fina, få men trogna läsare! Gick som vanligt bra hos loggisen, (för er som inte vet vad man gör hos en logoped så är det att jobba med rösten, och varför jag gör det är för att jag har överansträngt min röst så är hes hela tiden). Min läkare är så söt tycker jag, en typisk babblare och jag gillar babblare hihi.
 
Sen vi pratade sist/skrev/jag skrev sist så har Lars varit bäst och lagt mitt golv i sovrummet OCH det bästa av allt är att det bara kostade 500kr för ALLT golv?!?!?! Kan ni fatta?? Mitt golv i sovrummet kostar alltså bara 100kr mer än ett av mina puder. Kommer aldrig kunna shoppa när jag är medveten om denna information. Allt kommer kännas som ett rån. Kan inte påstå att det är ett värsting golv men allt för att slippa gummimattan hihi. Blev iaf super nöjd! 
 
OCH SPARADE DET BÄSTA TILL SIST!! För Tessan kommer nämligen hem imorgon!! Och har ju skrivit innan hur mycket jag saknat henne så är så himla glad å taggad efter att höra hur hon haft det och berätta om mina påhitt i lilla Skellefte. Kommer vara perfekt och såklart ska helgen tillbringas med denna fina dam och mina andra två tjejer. Kommer vara bästa helgen på länge, älskar mina fina tjejkompisar, hade lämnat denna stad om det inte vore för dom hihi. 
 
Tänkte sluta skriva men kom på en sak till! Att jag har snart sett klart hela SOA (Sons of anarchy för dig som lever i en grotta) och jag är kär i Jax faktiskt. Han är min drömkille (SPOILER LÄS INTE OM DU INTE SETT) förutom att han är otrogen och dödar människor. Synd att han har flickvän annars kanske jag haft en chans, men då hade jag genast hjälpt/tvingat han att ändra på sin dealekt för den är gräslig när han inte spelar teater. Tror ni förresten man påriktigt kan bli kär i någon i en film? Om det är möjligt så borde man ju kunna bestämma att man är tillsammans eftersom personen inte finns egentligen. Så tekniskt sett är jag och Jax ett par alltså. Kul. Hejdå. 


Fanny tipsar - MakeupGeek

Här damer och herrar vill jag presentera dom bästa skuggor jag testat i mitt 20åriga liv. Har haft dom grymt länge och vet inte varför jag inte visat dessa tidigare men de är iaf från Makeup geek och kostar 6 dollar styck (och nu hade jag tänkt skriva vad det är i svenska pengar vet inte det och nu funkar fan inte valutaskiten på datorn) men typ 40kr (rätta mig om jag har fel). När jag beställde så gick jag lös och köpte 27 skuggor, plus rouge, lösögonfransar osv. Blev rätt dyrt plus att jag åkte på tull?!?!?! Jag har aldrig beställt tidigare från USA men första gången jag gör det så åker såklart jag på att betala tull. 
 
Dom är iaf SVIN bra, om man gillar att hålla på med smink mycket och vill ha bra skuggor med mycket pigment utan att behöva sälja sig själv på gatan för att kunna ha råd så är detta din räddning! Det enda man ska tänka på om man ska beställa är verkligen att kolla upp vilka ögonskuggor olika personer rekommenderar och för mig tog det ett tag för att alla mina skuggor skulle finnas i butik men det var värt att vänta!
 
Men iaf ska ni handla därifrån måste ni beställa Burlesque (FINASTE FÄRGEN I VÄRLDEN) och den svarta för den var så grymt pigmenterad. Men annars tycker jag också om Cosmopolitan, Bitten (typ som Burlesque men matt), Bada Bing, Shimma Shimma, Creme Brulee och Glamorous... Cocoa bear är också fin... Hehe gillar alla mina. Ska lätt beställa där igen nån gång och köpa en mindre Z-palette också som man kan ha när man far å reser, eller ska på fest. Köpte ju en stor och det är ju bra att den rymmer mycket men sjukt jobbigt om man vill ha med nån skugga bara och inte vill ta med hela paletten. Här har jag tagit fram några av mina favoriter: 
 


Love is all, from what I've heard, but my heart's learned to kill. Oh, mine has learned to kill

Varit en bra helg med alldelens underbara människor runt mig hela tiden. Gårkvällen var jag på inflyttningsfest vilket var sjukt roligt, därefter avslutade jag kvällen med dans och prat med mamma och Lars haha! Idag har jag väll som man brukar säga "mått som jag förtjänat". Men jag tycker faktiskt jag var snäll igår så håller ändå inte med om det påståendet hihi. Var även förbi lägenheten idag och kollade färgen efter att jag målat och det blev asa bra. Orkar inte vänta mer... Snart tapetserar jag och lägger golvet själv haha!


Kära okänd

Hej du okänd! Hur mår du? Mår du bra? Eller har det blivit en fras som du svarar på utan att tänka efter? Du kan svaret utantill och tänker aldrig efter riktigt hur du själv mår, inte ens när någon frågar. Vi tar förgivet att "bra" är vad man vill må. Men man måste få känna, känna smärta, ilska och såklart glädje. Känslor är det bästa vi har och ingenting som vi borde dölja... Särskilt inte från oss själva. 
 
Kära okänd, du som läser detta. Jag vet inte vart dina bekymmer för dig, eller vad dina bekymmer gör med din kropp och ditt mående. Jag vet inte hur stora dina bekymmer är, små eller stora. Men vi alla har något som man inte är helt nöjd med. Kanske har man börjat tappa kontakten med en vän, förlorat någon nära, obekräftad kärlek, pengaproblem, bekräftelsebehov eller bara allmän ensamhet.
 
Oavsett vad det är du tycker är jobbigt så ska jag tala om något för dig okänd, något du kanske visste innan. Du kanske aldrig tänkt på det eller så har du vetat detta och förträngt det. Det är okej att känna! Det är okej att säga, jag mår inte bra när vår vän frågar "hur mår du?". Det är okej att vilja gråta, slå och skrika. Och det finns inte en människa på denna planet som inte har något jobbigt i tanken, inte ens din favorit artist eller din granne.
 
Vi kan öppet prata om problem, andras problem eller skämta om våra egna. Men kära, fina, underbara okänd, perfektion är inte att vara problemfri. Det finns ingenting som är perfekt för oss. Och när du bär den tanken med dig behöver du inte längre söka den känslan, när den inte finns. Påhittad lycka som gör oss osäkra, ledsna och otillfredställda. Jag vill att du ska veta det. Jag vill att du ska sluta jaga lyckan och låta lyckan jaga dig istället. Jag vill att du ska må bra när du säger att du mår bra. Och mår du dåligt vill jag höra det. För känslor är faktiskt det finaste vi har. 
 


Målarkvinnan

HELT slut nu!!!! Ni förstår inte vilken jävla superkvinna jag varit ikväll. Och bara för att det är jag som skriver så menar jag faktiskt inte att jag supit mig full med denna mening utan jag har varit helt utomordentligt duktig! (Duktig på svåra ord också hihi, vet att ni tänkte på det) Har nämligen målat heela sovrummet själv och det tog ett jävla tag kan jag tala om för er mina kära läsare. MEN det blev huuuuuuuuuur fint som helst och är så nöjd nöjd nöjd. Och nu är jag jätte glad också över att jag hittat kvällens nötlåt nämligen Love is all med The tallest man on earth. 


Snap & mina flickvänner

Nu är allt som vanligt igen med jobb 12-21 every day och fördriva tiden när jag kommer hem haha. Idag har jag slutat vara så OTROLIGT lat som jag varit länge nu och städat lite i mitt rum. Eller har städat mycket men syns inte så bra när det är så himla mycket att städa. Ni som följer mig på snap har säkert sett min röra haha... Heter iaf fannyol där för dom som vill lägga till mig. Snapar gärna med alla som vill när jag inte har något liv. 
 
Och måste tillägga att jag saknar Tessan och kompani så otroligt mycket nu! Dom kommer hem den 15de och då ska jag krama om Tess3 så mycket så att hon inte kan andas och om hon svimmar så kommer jag fortsätta kramas! Saknar henne super duper mega ap mycket och hade nån gett mig en tur och retur till Thailand för att hämta henne imorn hade jag åkt hihi! Här är en bild på mig och mina två stjärnor Lollo och Tessan: (Och som ni ser på bilden föddes Lollo på den lyckliga sidan av den kvinnliga befolningen som gillar öl)


Lägenheten

Hej mina vänner! Kunde inte hålla mig från att visa lite hur det ser ut  i lägenheten hihi... Men som ni ser är det långt ifrån klart haha... Ska sättas nya tapeter som sagt, målas en gång till i sovrummet så att ränderna försvinner ;) osv osv... Men ser ni hur cool färgen blir? Kanske inte syns jättebra på bilden men blir flammigt och häftigt! Och satte upp dendär lampan idag i sovrummet och stod och skrattade åt mig själv hur dålig jag är på vissa grejer, blev allt annat än bra så får be Lars om hjälp även med detta hihi... Men här är iaf några bilder, kanske inte dom bästa men kommer såklart uppdatera med bättre bilder när allt är mer klart: 
Vardagsrummet
Sovrummet
Köket
En tavla jag fick av mami i julklapp, huuuur snygg som helst!


Mitt läge just nuYou wake up, flawless Post up, flawless

Gott nytt år på er fina läsare!! Har haft en gyrm julafton och en jätterolig nyårsafton! Jobbat lite och varit och fixat i lägenheten! På julafton var jag i Bastuträsk och firade, var kul att träffa alla i släkten, som alltid! Jag fick iaf med mig hem pengar, en dammsugare, strykjärn och lite andra nödvändiga saker så det va perfa. 
 
På nyår så var vi jag, Mathilda, Vicky och Joar i innervik hos Mathildas päron och vi hade jättekul! Först kände vi alla att det skulle va lite tråkigt med så få eftersom det är nyår och sådär men blev helt tvärtom! Vi snacka skit, spela spel och bada jacuzzi och klockan gick huuur fort som helst. Snabbare än vanligt och när klockan var tre hade jag lätt kunnat festa två timmar till hehe... 
 
Längtar iaf riktigt mycket efter att bli klar med lägenheten nu, vi har spacklat massor men har jag mest hållt mig till slipandet... Vilket är nog jobbigt hihi :$... Men nu ska iaf tapetet upp och byggas ihop lite fler möbler och ta dit min säng osv... Ska bli så himla kul och visa hur det ser ut!
 
Har iaf gått och blivit helt besatt och Beyonce... Helt otroligt att jag fattat förrns nu att hon verkligen är bäst i hela världen på vad hon gör?!?!?! Helt otroligt... Pinsamt men grymt najs för jag har inte hunnit spela sönder hennes låtat än hihi... Hittar någon ny nästan varje gång jag letar lite extra på spotify lr youtube :$ Så år 2015 är mitt nyårslöfte att träffa queen B och skriva ett skivkontrakt. Tänkte satsar lite högre än tidigare nyårslöften jag haft som att jag skulle shoppa mer, spara pengar och sånt för dom var så lätt att klara av heh... 


RSS 2.0