Räknar dagar


Som jag saknat er! Har garanterat saknat er mer än vad ni saknat mig för bloggar till och med från mobilen nu. Har inget internet i lägenheten och det håller nämligen på att förstöra mitt liv. Som nu består av att bada i mitt badkar och dricka rödvin. Ni kanske vid dehär laget räknat ut att jag flyttat in i lägenheten och för er som inte har det... Ja er har jag inget roligt att skriva till. Men var iaf ett helvete. 

Drack Fredag och hade världens roligaste utekväll med min Tess3 vilket resulterade i otroligt lite sömn eftersom jag hade ett flyg att passa Lördag. Skulle ju till Stockholm med jobbet och fara på Sales Awards eftersom vi var nominerad till årets bolag och jag var nominerad till årets TM-säljare. Vi hade kul och blev även fulla där så när jag kom hem till snöstormen var jag bakis ggr2 och GRYMT trött. Sovit åtta timmar på två dagar och druckit VÄLDIGT mycket rödvin. Sen körde vi fast med bil och släp i stormen och jag och mamma slet som djur tills kl nio men efter MÅNGA om och men så blev det iaf klart. Och nu är jag här. Nybadad och dricker rödvin. 

Imorgon ska jag träffa mina pinglor. Dom är verkligen som man brukar säga "vardagshjältar". Hatar uttrycket men dom är verkligen fina och vet inte vad jag gjort utan dom. Eller jo, förmodligen suttit själv och ätit mig fet i lägenheten så att jag tillslut inte kunnat gå till jobbet pga fetma. Vilket sedan resulterat i att jag fått sparken. Som hade gjort att jag inte kunnat betala hyran = vräkt = inget hem och fattig och fet. Så dom behövs verkligen. 


Postat av: Anonym

varför skaffar du inte internet då

2015-02-06 @ 21:28:35

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0