Cause all of my kindness is taken for weakness

Hej igen, tänkte ha en liten kort resume om vad som hänt i mitt liv sen sist: druckit vin (såklart), tappat bort mina hörlurar, fått tillbaka mina hörlurar, jobbat, handlat, lagat mat, skitat ner och städat efter mig, spelat gitarr och sjungit, sett serier och få se... Tror jag glömde något. JO! Sett serier var det ja. Nä men Pretty little liars är fantastiskt bra och är helt hooked. MEN OJ nu glömde jag en viktig sak påriktigt... Har börjar spela Draw Something och vi har startat ett nytt liv tillsammans, så alla som vill spela med mig känn er inbjudna, vet inte vad jag heter med kan kolla upp det för eran skull.
 
I helgen ska jag och mina kära kollegor ha en afterwork och kunde inte längta mer. Finns nog inget bättre än att jobba Fredag och veta hela dagen hur kul man ska ha på kvällen?? Vi hade en jättefin hund på jobbet idag som jag döpte till Båtsman, den var superstor och jag vill ha den. Så Alex läser du detta så är jag villig att göra allt för denna hund, jag vet att vi är menade för varandra det är bara inte han som vet det än. 
 
Är förövrigt på bättre humör än vad jag varit på hela förra veckan, förra veckan var skitdålig och jag är glad att den är över! Jag kände verkligen bara för att stänga mig inne och inte göra något alls. Allt kändes verkligen jobbigt och har jag den känslan så blir jag världens tråkigaste person. Typ orkar inte träffa folk, ta hand om mig själv som att laga mat och sånt. Men nu är det klart med det så nu kan jag leva igen.
 
Och är faktiskt lite sur måste jag erkänna på alla, asså exakt alla. Alla som läser denna blogg och alla i min omgivning, varför har ingen sagt att smörgåsgurka och leverpastej är det godaste som finns på en macka?!?!?!? Jag har levt 20 år nu utan att veta. Tänkte räkna ut hur många dagar det var men kom på att det är ju vissa år det är mindre dagar och det blev jobbigt. Kom ihåg när jag gick i fyran på ett prov skrev jag att det var 1000 dagar på ett år haha så fick ha ett samtal med vår lärare. Men jag hade ingen aning så chansade på ett jämnt antal och hoppades på det bästa.
Bild från helgen när jag och några drack hemma hos mig (Och nej jag hade absolut inte myskofta på mig i onyktert tillstånd, min hälsa hade kunnat ta skada). Kvallan blev ju inte superbra men det får ni leva med om ni ska ha bilder på denna blogg så är dom inte alltid superbra. Nu ska jag återgå till att göra inget och dricka vin... Och nu verkar min granne vaknat till liv, dom hörs aldrig, som att jag inte har några grannar men IBLAND kan man höra något litet ljud, som nu. Jag tycker på ett sätt att det är lite tråkigt att dom inte lever om mer för då hade det känts som hos mamma å Lars men ska inte skriva så för hade säkert hatat om dom levt om. Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0