En favorit

Denna låt mina vänner är så fruktansvärt bra, lyssnar på den varje Fredag på repeat så nu har den snart börjat påminna om Rebecka Black. Så nu har ni chansen att ha ett delat intresse med mig, känner att jag verkligen börjat öppna mig för er nu, så ni får visa respekt faktiskt. Inte lätt att länka sina Fredagslåtas så inga hatare tack.
 
Tänkte även skriva in texten här så ni kan vara redo att sjunga med på refrengen, lär er gärna nån stämma också när ni liks är igång så borde du och jag starta upp ett band och låta det explodera i skyn (ja jag vet att det blev fel i texten där men det får alla håkan-fans leva med). Håkan är grym, kanske en vacker dag tar han över prispallen som Fredagstrubadur. 
Så mina kära här är texten (och ja, den engelska versionen är mycket bättre, så "sjung och var glad" quote: black ingvars)
 
Born in grief

Raised in hate
Helpless to defy his fate
Let him run
Let him live
But do not forget what we cannot forgive

And he is not one of us
He has never been one of us
He is not part of us
Not our kind

Someone once lied to us
Now we're not so blind
For we knew he would do what he's done
And we know that he'll never be one of us

He is not one of usFoto och skitsnack

Kollat gamla bilder och hittade en massa när jag var ute och fotade mycket och åh vad jag älskar denna bild! Har faktiskt några bilder kvar att redigera sen jag, Lollo och Tessan var ute och fotade som galningar. Men gud så roligt det är, måste bli bättre på att ta bilder när jag gör saker. Fotar bara tråkiga saker med mobilen och sparar olika bilder från internet som jag tycker är roliga. Är jag den enda som gör det? Som sparar alla bilder som man ser på typ facebook, tumblr till och med printar ibland på instagram för att man tycker en bild är kul? Det gör jag och ni som inte gör det borde börja för det är perfekt att ha om man har slut papper på toan, om man missar en buss, vill ignorera någon som försöker prata med en också vidare... Listan kan göras lång som ni förstår och denna kloka handling har räddat mig vid många tillfällen. 
 
Har varit såå duktig idag, vill som bara klappa mig själv på huvet. Och det kan jag ju faktiskt också göra men vill typ krama om mig själv för jag är så bra! Kom hem från jobbet och var egentligen helt slut och på sämst humör men nu har jag dammsugit å dammtorkat å skit sen plockat undan skräp (OCH JA JAG HATAR OCKSÅ ATT LÄSA HUR DUKTIGA ALLA ANDRA ÄR MEN JAG MÅSTE FÅ BERÄTTA FÖR INGEN ANNAN ORKAR HÖRA) så vars var jag... Jo jag har gått ut med soporna och sen har jag fört över skit från dator och mobil till min externa hårddisk vilket är (förlåt för caps igen men) DET TRÅKIGASTE SOM FINNS PÅ DENNA JORD! GÖR DET ALDRIG! Det är typ bättre att gå utan minne på mobil och dator för det suuuuger att föra över saker dit....... Nu måste jag duscha vilket känns as jobbigt... Ska nog bada istället det är mycket roligare. Eller lol, sitter inte å skrattar i badkaret men skönare är det. Minns ni när man tog med alla leksaker man kunde hitta och la allt i sitt bad? JAg tvingade ner mamma nån gång också haha... Undra hur hon skulle reagerat om jag frågat i denna ålder om hon kunnat bada med mig hahahhahahhaa... Okej nu är min humor inte så bra, hejdå! 


Cause all of my kindness is taken for weakness

Hej igen, tänkte ha en liten kort resume om vad som hänt i mitt liv sen sist: druckit vin (såklart), tappat bort mina hörlurar, fått tillbaka mina hörlurar, jobbat, handlat, lagat mat, skitat ner och städat efter mig, spelat gitarr och sjungit, sett serier och få se... Tror jag glömde något. JO! Sett serier var det ja. Nä men Pretty little liars är fantastiskt bra och är helt hooked. MEN OJ nu glömde jag en viktig sak påriktigt... Har börjar spela Draw Something och vi har startat ett nytt liv tillsammans, så alla som vill spela med mig känn er inbjudna, vet inte vad jag heter med kan kolla upp det för eran skull.
 
I helgen ska jag och mina kära kollegor ha en afterwork och kunde inte längta mer. Finns nog inget bättre än att jobba Fredag och veta hela dagen hur kul man ska ha på kvällen?? Vi hade en jättefin hund på jobbet idag som jag döpte till Båtsman, den var superstor och jag vill ha den. Så Alex läser du detta så är jag villig att göra allt för denna hund, jag vet att vi är menade för varandra det är bara inte han som vet det än. 
 
Är förövrigt på bättre humör än vad jag varit på hela förra veckan, förra veckan var skitdålig och jag är glad att den är över! Jag kände verkligen bara för att stänga mig inne och inte göra något alls. Allt kändes verkligen jobbigt och har jag den känslan så blir jag världens tråkigaste person. Typ orkar inte träffa folk, ta hand om mig själv som att laga mat och sånt. Men nu är det klart med det så nu kan jag leva igen.
 
Och är faktiskt lite sur måste jag erkänna på alla, asså exakt alla. Alla som läser denna blogg och alla i min omgivning, varför har ingen sagt att smörgåsgurka och leverpastej är det godaste som finns på en macka?!?!?!? Jag har levt 20 år nu utan att veta. Tänkte räkna ut hur många dagar det var men kom på att det är ju vissa år det är mindre dagar och det blev jobbigt. Kom ihåg när jag gick i fyran på ett prov skrev jag att det var 1000 dagar på ett år haha så fick ha ett samtal med vår lärare. Men jag hade ingen aning så chansade på ett jämnt antal och hoppades på det bästa.
Bild från helgen när jag och några drack hemma hos mig (Och nej jag hade absolut inte myskofta på mig i onyktert tillstånd, min hälsa hade kunnat ta skada). Kvallan blev ju inte superbra men det får ni leva med om ni ska ha bilder på denna blogg så är dom inte alltid superbra. Nu ska jag återgå till att göra inget och dricka vin... Och nu verkar min granne vaknat till liv, dom hörs aldrig, som att jag inte har några grannar men IBLAND kan man höra något litet ljud, som nu. Jag tycker på ett sätt att det är lite tråkigt att dom inte lever om mer för då hade det känts som hos mamma å Lars men ska inte skriva så för hade säkert hatat om dom levt om. 


Så finns inte jag

Man blir mest sårad av sig själv. Man kan glömma bort sitt ego, som att man slutat bry sig. Tänker att det inte spelar någon roll och saker som faktiskt har betydelse tappar sitt värde. Allt spelar roll, vem du kysser innan du somnar, hur du tar hand om dig själv, vart du vaknar upp på morgonen, vilka personer som du har närmast och till och med vilka du väljer att skriva med.
 
Man kan glömma bort vad man tycker om att göra, skjuta sig själv åt sidan för någon annan eller något annat. Visa intresse för saker som egentligen inte betyder något och finnas utan att veta varför. Drunkna i sina egna tankar och göra saker utan tänka.
 
Det finns mer, lycka i små saker som är viktigt. Glädjas åt känslan man känner när man träffar någon man saknat, skratta åt dåliga skämt tillsammans med vänner, äta sin favoriträtt tills man är i totalt matkoma, höra en bra låt för första gången, dricka vatten när du är uttorkad, få någon att skratta, lyckas med något man inte trott att man skulle klara av, utmana sig själv, få ett samtal av någon man tänker på, skapa minnen istället för att sakna.
 
Man blir mest sårad av sig själv. Vet vad som är rätt men gör ändå det motsatta. Sätter sig själv i andra hand och riskerar allt för något litet. Dömmer, glömmer och skadar sig. Saknar, och åh att sakna någon och något så mycket att det bränns så att man tillslut bränner sig på allt. Allt som berör och allt i sin omgivning. Trötthet som tar över och önskan att bli sedd. När ingen ser så finns jag inte. 


Min soffa har kommit!

Fått min soffa! Och kolla hur fint den är?!?!?! Älskar den och vill bo i denna framöver. Var sorgligt igår när jag skulle gå och lägga mig och var tvungen att överge min fina. Och idag är det bästa dagen som finns eller iaf kl 18. Hela helgen framför sig och åh vad det känns skönt! Nu ska jag skynda mig till jobbet, hej! 


ÄNTLIGEN INTERNET!!!

JAG HAR INTERNET!!!! OCH ÅÅÅÅÅÅH SÅ SKÖNT! Dom hade glömt slå igång nån port eller nått så var inte så konstigt att allt gick åt helvete för mig haha... Men nu har jag internet iaf lagomt till när min data på mobilen tog slut haha.... Förutom det så har det inte hänt så mycket spännande i mitt liv, eller jo!! Jag har varit och tränat med Tessan!! Vilket är riktigt stort, trodde aldrig jag skulle ta mig dit igen. 
 
Här är lite gamla bilder som jag tagit men livssituationen har ändå inte ändrats. 
 


Godnatt friends


Ingen framgång. Inget internet och ingen soffa. Och orkar inte gå in på vfr för det är tråkigt att läsa. Men jag har iaf druckit vin med fina tjejer i helgen och några fick sitta på en sån här byggpall för att jag inte har nog mkt stolar men vi tog oss igenom kvällen och lat som jag var tog jag taxi hem med en dejt från kungsgrillen. Idag har jag lagat chili vin carne, vart på kalas och sett film. Nu ska ja sussa, sovgott mina läsare. 


Ett inlägg till Fredrik

Hej Fredrik/tidigare anonym. Du frågade vad jag gjorde en kväll som denna. För det första. En kväll som denna? Vaddå denna? Vet att man brukar säga så men jag hatar det uttrycket så du vet. Så du har redan sopat dina chanser. Sen tycker jag du är skum också. Vet att jag också är skum men för det hör vi inte ihop, så var snäll och sluta lägga ner tid på mig. PS. Till andra söta killar som läser detta är jag egentligen snäll, gillar att laga mat och att betala för mina egna drinkar. DS. 


Billy och internet


Hej du mrs/mr okänd, förstår att det är jobbigt för dig också med detta att jag inte har internet. Och varför jag inte skaffat internet för att svara på din fråga kommer jag hålla hemligt tills du skriver ditt namn istället för anonym! Hihi nä skoja bara älskar dig fast jag inte vet vem du är. Jag har inget internet för att människor är sega. Kort och gott:) MEN nu har jag fått hem papper för allt jag behöver så nu kan jag inte skylla på annat än att jag är trög. 

Förövrigt har jag haft en super trevlig kväll. Ätit med mamma, och mamma mamma mamma så söt!!! Sedan har jag varit med Tessan och Vicky, druckit vin och snackar skit. Nu äter jag en äcklig billys. Eller nä bloggar men har just ätit en billys och har ingen micro (varför jag inte har det kära anonym är för att jag inte köpt någon än... Hoppar du tycker det är roligt att halva mitt inlägg handlar om dig). Så värmde iaf billysen i ugnen vilket resulterade en äcklig billys. Nu ska jag sova för imorn ska jag vara mer full än vad jag är idag och har ett uppdrag: FIXA INTERNET!! 


Räknar dagar


Som jag saknat er! Har garanterat saknat er mer än vad ni saknat mig för bloggar till och med från mobilen nu. Har inget internet i lägenheten och det håller nämligen på att förstöra mitt liv. Som nu består av att bada i mitt badkar och dricka rödvin. Ni kanske vid dehär laget räknat ut att jag flyttat in i lägenheten och för er som inte har det... Ja er har jag inget roligt att skriva till. Men var iaf ett helvete. 

Drack Fredag och hade världens roligaste utekväll med min Tess3 vilket resulterade i otroligt lite sömn eftersom jag hade ett flyg att passa Lördag. Skulle ju till Stockholm med jobbet och fara på Sales Awards eftersom vi var nominerad till årets bolag och jag var nominerad till årets TM-säljare. Vi hade kul och blev även fulla där så när jag kom hem till snöstormen var jag bakis ggr2 och GRYMT trött. Sovit åtta timmar på två dagar och druckit VÄLDIGT mycket rödvin. Sen körde vi fast med bil och släp i stormen och jag och mamma slet som djur tills kl nio men efter MÅNGA om och men så blev det iaf klart. Och nu är jag här. Nybadad och dricker rödvin. 

Imorgon ska jag träffa mina pinglor. Dom är verkligen som man brukar säga "vardagshjältar". Hatar uttrycket men dom är verkligen fina och vet inte vad jag gjort utan dom. Eller jo, förmodligen suttit själv och ätit mig fet i lägenheten så att jag tillslut inte kunnat gå till jobbet pga fetma. Vilket sedan resulterat i att jag fått sparken. Som hade gjort att jag inte kunnat betala hyran = vräkt = inget hem och fattig och fet. Så dom behövs verkligen. 


RSS 2.0