Slapp helg

Haft en riktigt slö helg och knappt gjort nånting känns det som haha. Men det kan vara härligt det med ibland. I Fredags var jag med Tessan och gänget och försökte oss på att ha roligt nyktert. Hör och häpna har inte druckit alkohol denna helg. Var skönt men lite tråkigt också haha. Dock har jag varit dålig på att ta mig från lägenheten. Det är som att vi har någon osynlig dragningskraft till varandra och har svårt att gå skilda vägar. Så gruvar mig lite för imorgon när jag måste vara utan min självfrände i mer än nio timmar, kommer bli en tung start på veckan men vi brukar alltid hitta tillbaka till varandra i slutet av dagen. 
 
Idag har jag och mamsen varit med varandra. Vi skulle laga mat men blev att vi beställde pizza istället, latmaskarna. Annars har inget spännande hänt och är väldigt uttråkad. JO! Har fått utemöbler till läggan och det är sååå himla najs! Satt där idag och det var helt vindstilla och varmt! Älskar dom. 
Och nu kanske ni undrar? Varför lägger hon upp en festfixad bild på sig själv från helgen när hon inte festat? Jo, för jag hade så tråkigt och tänkte att jag kan ju fixa mig och ta nån selfie som jag aldrig brukar hinna om jag faktiskt ska på fest. Plus det är kul att sminka sig. Förutom när man ska jobba. Det tror jag många tjejer kan hålla med om! Festsmink = kul smink. Jobbsmink = Tråkigt smink. Det är så man lever som tjej och tror många lider med oss, eller det gör dom nog inte förresten. Alltså nu är jag trött och skriver exakt allt jag tänker så det är inte superbra. Funderar om jag ska ladda ner en Disney film. Kanske Lejonkungen det var längesen. Har sett så mycket Disney i veckan och blir heeeeelt gaaalet glad av dom!! Alltså återigen..... Nu blir jag inte ens arg bara less.... Min blogg här pratar vi om att jag kanske ska se en Disney film, vilken dag det är kul att sminka sig och att jag hittar hem till min lägenhet. Bra!!!! Tror mamma är stolt. Nu lägger jag ner och hoppas att den som orkat läsa igenom detta stycke vågar titta in hit någon fler gång. Mucho love grande amigo. Haha va? Hejdå. NEJ VÄNTA! Har ni spelat Hej knekt nån gång? Kom på det nu när jag skrev Hej... Det är ju superkul. JAJAJAJA HEJDÅ/HEJKNEKT! Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0