Hår och Halloween snack

Äntligen har jag tagit mig samman och bokat tid hos Rapunzel för att handla nytt hår. Kommer svida i plånboken men kommer känna mig så himla fin efter! Denhär helgen har varit knasig, både på ett bra och dåligt sätt och kan ärligt säga att jag inte mår så bra just nu, av sina anledningar såklart. Men vi alla har stunder när inte allt är som en dans på rosor! 
 
Snart halloween och kan inte beskriva mitt haaat mot halloween. Alla som känner mig vet att jag avskyr att klä ut mig, är verkligen det värsta jag vet. Tidigare år har jag lyckats rätt bra med att komma undan. Tex när jag var en tjuv, bov eller vad man nu vill kalla det så klippte jag en sån där sak för ögonen, den hade jag på mig på ett kort annars var jag bara helt svartklädd haha. År nummer två valde jag häxa, men vägrade ha en hatt... Och tror Tessan till och med kan intyga om att alla hattar såg förjävliga ut. Så köpte en kvast, lite fejk spindelnät med en plastspindel som jag hade i håret och en svart klänning. Kvasten tappade jag bort (med flit vem vet haha?) så gick runt med en svart klänning och lite bomull i håret, fabulous haha... och SÅKLART visste ingen vad jag var utklädd till något av åren. 
 
Jobb imorgon och känns faktiskt skönt på något sätt, ni som läser min blogg vet kanske redan att jag jobbar mellan 12-21 varje dag förutom Fredagar 09.45-18. Så hinner oftast inte aktivera mig så mycket på veckodagarna men ska ändå bli skönt med någon slags rutin och framförallt sysselsättning! Nu ska jag nog se lite Game of Thrones hade jag tänkt sen gå isäng! Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0