Hår och Halloween snack

Äntligen har jag tagit mig samman och bokat tid hos Rapunzel för att handla nytt hår. Kommer svida i plånboken men kommer känna mig så himla fin efter! Denhär helgen har varit knasig, både på ett bra och dåligt sätt och kan ärligt säga att jag inte mår så bra just nu, av sina anledningar såklart. Men vi alla har stunder när inte allt är som en dans på rosor! 
 
Snart halloween och kan inte beskriva mitt haaat mot halloween. Alla som känner mig vet att jag avskyr att klä ut mig, är verkligen det värsta jag vet. Tidigare år har jag lyckats rätt bra med att komma undan. Tex när jag var en tjuv, bov eller vad man nu vill kalla det så klippte jag en sån där sak för ögonen, den hade jag på mig på ett kort annars var jag bara helt svartklädd haha. År nummer två valde jag häxa, men vägrade ha en hatt... Och tror Tessan till och med kan intyga om att alla hattar såg förjävliga ut. Så köpte en kvast, lite fejk spindelnät med en plastspindel som jag hade i håret och en svart klänning. Kvasten tappade jag bort (med flit vem vet haha?) så gick runt med en svart klänning och lite bomull i håret, fabulous haha... och SÅKLART visste ingen vad jag var utklädd till något av åren. 
 
Jobb imorgon och känns faktiskt skönt på något sätt, ni som läser min blogg vet kanske redan att jag jobbar mellan 12-21 varje dag förutom Fredagar 09.45-18. Så hinner oftast inte aktivera mig så mycket på veckodagarna men ska ändå bli skönt med någon slags rutin och framförallt sysselsättning! Nu ska jag nog se lite Game of Thrones hade jag tänkt sen gå isäng! 


Budapest

Lyssnar på Budapest om och om igen. Fasnat i mitt huvud. Give me one good reason why I should never make a change. Men samtidigt håller jag inte med. Huvud mot hjärta. Ibland är allt så lätt och tillslut går denna lättsamma lust till något tråkigt. För dig, för mig, för oss. Men lättsamt, så lättsamt att vara nära. Känna och känslor och händer som tar och känner, på mig och på dig. Känslor som gör gott och ont. Närhet, åh närhet. Men vad är det när ens huvud värker, dunkar och går sönder. Vill inte veta av något. Väntan och sorg tillsammans med musik som tappar sin mening. 


Det blev vårat band

När delar av mig skriker. Skriker utan förstånd. Det blir ord mot ord. Ingen har rätt och ingen har fel. Som en krock. Det är höga ljud och det gör ont. Smärta från mig som sträcks till dig. Ett band vi skaffat av sorg och ilska. Starka men samtidigt så otroligt svaga. Det gör ont i hela mig. 


Nytt linne från Vero Moda

Fyndade dehär linnet för bara 129kr från Vero moda idag efter jobbet. Brukar egentligen inte köpa något utan att testa men tyckte att den var så billig så tänkte #yolo och slog till. Nu sitter jag och lyssnar ljubok i min ensamhet, känner mig som en gammal tant när man säger att man brukar lyssna ljudbok men det är as skönt att slippa läsa själv. 
 
I helgen ska jag och Simon vara nyktra vilket känns aaaas skönt. Fara å bada på Edda, se film eventuellt bio, förhoppningsvis träffa lite kompisar och bara ta det riktigt lugnt. Trevlig helg!  


Vill till Rapunzel

Har ett sånt jobbigt ilands problem nu med mitt hår. Vill verkligen till rapunzel typ helst igår men måste vänta tills nästa lön kommer plus att det kommer kosta mig bajs mycke för blir en kostnad extra för att ta ur mitt gamla löshår också... Suck! Men dock känner man sig så hiiiimla fin efteråt så det är faktiskt värt det! Bilden här var sist jag var dit och man ser ju verkligen nu att frisören hade rätt! När jag kom dit bestämde jag mig för att färga lite mörkare och då sa hon innan jag for att mycke skulle försvinna i tvättar och sol osv eftersom jag var så himla blond innan. Och så blev det! Tror dock jag ska färga samma färg som på bilden nästa gång, eventuellt något steg ljusare. Då vet ni min och Rapunzels lilla historia heh! 


Tips på en supergod sallad!

Denhär dagen har gått så otroligt långsamt, känns som att det var igår vi var ut och gick och åt dittan och dattan till frukost. Hatar faktiskt långa dagar utom på helgen såklart hihi. Efter jobbet blev det gym och var sjukt kul när Vicky hakade på och lärde mig några nya benövningar. 
 
Ikväll var det både Paradise Hotell och Portkod och blev sur nu istället för att Erik åkte ut, dock bättre de än Kristian. Portkod är också en jättebra serie och inte så långa avsnitt så den tycker jag alla ska ta sig tiden att se. Annars idag har jag och Simon kommit på den gooodaste salladen i historien påriktigt! Och nyttig!! (Ja nån har säkert gjort den innan men isf utan att tala om idén till mig). Iaf så har man bara vanlig sallad, gurka å all sån skit, gärna också det vita fråg äggen och typ nån korvbit. MEN nu till det goda, olja, men inte vilken olja som helst utan de måste va en med citronsmak och som sås kvarg gärna också med någon citron smak... Huuuuuur gott som helst. Ät det! 


Baby if you hold me Then all of this will go awaySigma Beauty

Nu har jag äntligen fått mina älsklingar som har förändrat min syn på livet. Inte riktigt men känns seriöst heeeelt annorlunda att sminka sig när man har bra borstar!! En investering som varenda kvinna borde göra hihi. Så mitt tips från mig till er är att köpa ett Premium Kit från Sigma plus en foundation borste extra... Jag la även till en Small Countor borste därifrån. Hade jag beställt nu hade jag även lagt till en E40 Blending borste trots att jag klarar mig utan. Är iaf suuuper nöjd och stor plus att man fick med ett fint paket till! 
 
Idag har jag såklart jobbat, tränat och sett Paradise Hotell. Kommer bli så sur imorgon om Kristian åker, vill egentligen att Kalle ska ut... Hatar att han har makt nu det suger. Imorgon ska jag och Simon ut och gå innan jobbet, det är så himla härligt!


Tankar kring backpacking

Jag och Simon har väldigt länge planerat nu en längre resa till något varmt och roligt land. Vår tanke är såklart att backpacka för att kunna vara borta så länge som möjligt utan att bränna upp alla pengar. Förut var vår plan att fara till Austalien men med närmare eftertanke blir det sjukt dyrt. Trots att man backpackar. 
 
Så planen lutar nu mot Thailand och Malaysia. Vår plan är att vara borta i fyra månader men vi får se. Vi har så mke att göra kring dedär så man blir faktiskt lite knäpp, planera lite hur man ska åka, boka biljetter, vaccinera oss också vidare. Men känns kul, har alltid velat fara på en längre resa och kunde faktiskt inte bli mer lägligt än under vintertid när man har som mest ångest och det är så himla kallt och hemskt! Hatar att frysa så nu ska jag förhoppningsvis slippa det! 


Sjukt bra helg

Helgen har varit jättebra, har haft vinkväll vilket var sjukt roligt och mysigt och igår var det fest! Var ut på Verandan och var verkligen så himla roligt! Dansade sjukt mke och träffade en massa folk. Såg ut som bilden där uppe (Sry för kvallan). Tog lite sälfies i Tess spegel när jag va full.
 
Idag har jag verkligen inte gjort ett skit, sett tv, massa filmer och sovit. Tog äntligen mig upp och snabbstädade lite och övertalade Simon att ta bilen och köpa godsaker. Älskar Söndagar!!!! Börjat göra de nu när jag äntligen är ledig alla Söndagar! Förut hatade jag dom hihi. 


Loisa Stenman del 3RSS 2.0