20 år idag

Fyller hela 20 år idag och det känns så fantastiskt bra. Jag och min filur har vandrat på stan och blev både bjuden på mat och ansiktsbehandling (finis). Nu sitter vi och ser film som vi gjort nu tre dagar i rad haha. Varit sjuka båda två så har blivit endel TV tittande nu och Hayday på mobilen. Om ni inte provat spela det så måste ni. Det är det bästa spelet som någonsin skapats, världens roligaste helt enkelt. Nästan bättre än Sims! 
 
Imorgon bär det av till Bråvalla och som tur är (yey) så är jag knappt förkyld längre! Är så sjukt taggad på att se alla bra artister, bilresan ner och att bo i tält. Älskar festivaler så känns fruktansvärt roligt.


Lars 50

I helgen har vi både firat midsommar och att Lars fyllt 50 år. Var kul att träffa släktingar, äta gott och så. Idag har jag tyvärr varit risig och ska sova nu, måste verkligen vara frisk och pigg till min 20 års dag och även Bråvalla! 


Glad midsommarDancing in the dark in the pale moonlight

En bild jag tog ungefär en vecka sen från Falkan, tycker den var fin. Är så gräsligt kallt ute nu att man knappt kan tänka tanken att det är sommar. 


Everything I cherish is slowly dying or it's goneSummerburst & Sunes Sommar

Summerbust var riktigt roligt, Martin Garrix var helt klart den bästa av dem vi hann se enligt mig. Dagen därpå gick vi på stan och köpte ett nytt linne och smink från Mac. Är ju ett måste att köpa smink när man väl är i Stockholm, i Skellefteå finns det ju nästan lika lite smink som det finns vatten i Sahara. Hade så gärna stannat dag två och sett David Guetta. Men har ändå att se fram emot Bråvalla med massor av fantastiska artister och band! 
 
Idag har jag som vanligt jobbat och därefter träffat Tessan! Trevligt som alltid sedan tjockis käk med Simon och Ante. Just nu är en gammal klassiker igång, Sunes Sommar. Finns det någon bättre svensk film??? Jag tror verkligen inte det. Den är ju helt underbar, lessnar aldrig! 


En fin sommarbildO, håll mig sluten i dina armar så fast att jag ingenting behöverDrawing me in, and you kicking me outNytt hår!

Äntligen har jag nytt hår, färgat och fixat på Rapunzel och dom var verkligen lika bra som ryktet säger. Hade som tur var med min filur så när mitt hårfix var färdigt strosade vi på stan... Och med strosa på stan menar jag såklart en jäkla massa shopping. Så nu kan plånboken få vila fram tills vi är i Stockholm, alltså om två dagar hihi. Skulle egentligen börjat sova för några timmar sedan med tanke på hur lite sömn man fick inatt. Kunde knappt sova när jag längtade så mycket till frisören (hehe). 


As long as I am with youIf'n I'm forgotten You'll remember me 'fore todayOnce the show gets started It's bound to be a sight to see, I won't ever be your cornerstone

Har fotat så mycket denhär helgen att jag skulle kunna leva lycklig i alla mina dagar framöver! Vandrat jätte mycket hela veckan så har lyckats samla på mig en hel del blåsor sen jag skrev sist. 
 
I övrig så är jag sjukt taggad på hela kommande veckan, nu på Onsdag har jag bokat en tid hos Rapunzel för hårfix och på Fredag bär det av till Summerburst i Stockholm! Längtar som ett litet barn till Julafton hihi. 


RSS 2.0