PH, Smink och helgen!

Och så var sista PH avsnittet slut. Åååh så tråkigt nu kommer alla Måndagar, Tisdagar och Onsdagar suga. Men men, sög också att jag visste sen halva tiden vilka som skulle vinna, och att jag såg finalen själv hehe. Men hade massa rött vin som sällskap så funkade ju. 
 
Denhär veckan har gått sjukt långsamt men idag hämtade jag iaf ut min älskade Mac Primer! Soooom jag längtat ska jag tala om! Plus att jag köpte lösögonfransar, brun utan sol och nagellack idag på stan. Såg dock att lösögonfransarna garanterat är för korta för party så måste köpa nya heh. Hatar att vi inte har Red Cherry i Skellefteå. Dom är så bra och billiga!!!! Beställde dom från Make up Geek när jag köpte min palett därifrån och dom var kung. Har säkert använt samma tio ggr och fortfarande samma bra kvalla +++++ kostade typ 15kr! KAP! 
 
Har Fredag imorgon och stör mig sjukt mycket, längtar verkligen till helgen, festa och dona i läggan, kan det bli bättre?! Tror faktiskt inte det! Plus att det ska bli jättekul med personalfest <3 <3 <3 VAr typ längesen känns det som plus att flera nya som börjat jobba som jag jätte gärna vill festa med hihi. Men nu ska jag antingen kolla SOA, saknar Jax lite faktiskt. Annars blir det att sova om jag är riktigt duktig! Puss! 
Kan någon fatta att jag varit SÅHÄR mörkhårig? Med andra ord svart?! Nä inte jag heller! Måste erkänna att jag saknar det ibland men tar tillbaka tanken lika fort för man kände sig alltid blek haha. Natti på er! Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0