Torka aldrig tårar utan handskar

Haft en underbart rolig helg med fina kompisar. Tyvärr så har min röst helt och hållet gått sönder känns det som. Hoppas den blir bättre av lite vila. Ser just nu på Torka aldrig tårar utan handskar som förövrigt är en så otroligt fin och bra film som alla borde se. Längtar efter att min Simon ska komma hem!


But I'm holding on for dear life, won't look downInto the forestFotat med Simpsons

Idag har jag och Simon både hunnit gå på en långpromenad, hämtat ut paket från gymgrossisten, gymmat och nu fotat. Så himla härligt att vara ledig och typ inte ha några speciella planer utan bara göra det man känner för! 
 
Igår såg vi en jätte bra bio, Lucy. Helt klart sevärd och lite annorlunda handling vilket alltid uppskattas. Nu ska jag redigera lite bilder från dagen sen får vi se vad jag och min filur hittar på! 


Träning & Helg

Vaken med tuppen och känns himla skönt! Igår var jag ut på två promenader, först på morgon sedan på kvällen med min fina Tess. Har försökt för typ hundrade gången att börja träna och äta nyttigt. Hoppas på bättre lycka denna gång. Och snart joinar också Tessan mig på gymmet så hoppas på att hon ska släpa med mig nån gång också. 
 
Planerna för denhär morgonen är att gå på stan och hitta en ny foundation. Har bytt mellan flera olika nu och börjar bli lite smått less men hoppas på att hitta en bra nu. Och nått som känns riktigt underbart är att jag får helg idag! 


Jag vill ha dig för gamla tiders skull

Varit på en promenad imorse och hann även med att fota litegrann! Det är så himla skönt att hinna få lite motion innan jobbet.


Feel my tears as they dryI'm gonna swing from the chandelier, from the chandelierHemma från Kroatien

Två redigerade bilder från vår resa till Kroatien. Som ni ser är det tidigt på morgon (för mig) så orkade inte ordna upp fler. Resan har både varit rolig och speciell, stora kultursskillnader från Sverige, varmt och ibland åska och ingen sushi. Kort sammanfattat. Ska snart ut och gå hade jag tänkt, är tillbaka till jobbet och känns faktiskt riktigt bra! Skönt att känna att man tjänar lite pengar. 


RSS 2.0