We belong together

Har hittat en ny kärlek - passionsfrukten och såklart är mango en av favoriterna. Mummmmms! Idag har jag inte gjort mycket alls, tränat och nu ska jag fara till Vicky och vara med hon och tjejerna. Kramis


My heart's beating like a steamboat tugging

 


Turn away 'cause I need you more

It's like you're screaming, and no one can hear
You almost feel ashamed
That someone could be that important
That without them, you feel like nothing
No one will ever understand how much it hurts
You feel hopeless; like nothing can save you
And when it's over, and it's gone
You almost wish that you could have all that bad stuff back
So that you could have the good


The life I love is making music with my friends

Oj så välspenderade pengar att köpa detta. Ska se en film och bara sitta och mumsa tills jag somnar haha. Detta kommer helt klart bli den bästa Lördagen på så länge jag kan minnas, även fast jag är ensam. Mer chips till mig hehe!


Welcome to the jungle

Såhär glad är man när man sitter och ser vårt projektarbete, vem är kungen i djungeln? Skoja, är mycket gladare än på bilden haha, vill typ hoppa eller nått. Måste ha denhär filmen som förfest någon gång typ, också ett skämt men sjukt taggad blir man iaf. Nu ska jag fortsätta titta, hoppas ni har en bra Torsdagskväll. 


We get together, But separate's always better when there's feelings involvedUnicorns be likeLike the open seas and shores, wedded by the planet force, we've all been spoken for

 


In your thoughts forsaken me, In your heart forsaken meBut he never got up

Idag köpte jag och Tess proteinpulver & en smartshake på Athletic store. Fick även en tisha på köpet som jag planerat att sova i så att jag ska drömma om träning. Skämt men ska faktiskt sova i den. Har iaf även hunnit med att träna och gå runt lite på stan.


Fast det kommer blåsa upp till storm, står jag där jag alltid stått

Vill ha dessa två från Vero moda! Dock använder jag inte klänning så ofta men whatevahh. Tränat med Tess idag för första gången på, jag vet inte hur länge. Känns skönt att komma igång igen. 
 


The shawshank redemptionWho are you to wave your finger? You must have been outta your headRedan fått jackan från Zara!

Snacka om snabb leverans, särskilt om man jämför med H&M. Fick min jacka igårkväll, tog alltså typ två dagar och var dessutom hem-leverans. Minns ni kjolen jag beställde från H&M? Nä, inte ens jag har kommit ihåg den typ, sen nu kanske två-tre månader senare får jag ett mail att den är skickad. Vad ska jag ha den till nu? Nu är ju sommarn över haha.


Ännu ljusare

Var hos frissan idag och blev nästan så blond som jag vill bli så nu är jag redo för en Fredag kväll. 


Swore I was goin' to be someone

 
That rush, that drug, that dope
Those pills, that crumb, that roach
Thinkin' I would never do that, not that drug
and growing up nobody ever does
Until you're stuck, lookin' in the mirror like I can't believe what I've become
Swore I was goin' to be someone
And growing up everyone always does
We sell our dreams and our potential
To escape through that buzz
Just keep me up, keep me up
Hollywood here we come


Nu stryker vinden genom trädens höga kronor men i min trädgård är det visset, mörkt och kallt.

Beställde hem denna skönhet igår! Mathilda hade köpt en sån här jacka när hon var i Stockholm och jag blev kär så frågade om det var okej att jag köpte en likadan haha... Nöden har fan ingen lag! Sjukt fin iaf och fordet går att plocka bort så det är ju perfekt. Längtar tills den kommer för nu håller jag på att frysa ihjäl här i Skell.


Fit me och Clinique

Köpt nytt smink idag, en foundation och ett puder från Fit me och en concealer ifrån Clinique. Har redan testat båda två och tycker dom är jätte bra. Tycker det är skit jobbigt att gå och leta foundations och sådant när man inte känner sig nöjd med det man har. Blir som aldrig riktigt nöjd med färgen men nu känns det faktiskt som att det blev rätt för en gångs skull haha. 


Därute doftar det av sommarns alla dofter, där är det sommar, men här inne är det höst.

Varit på bio ikväll med Lollo och sett Monica Z som var så himla himla bra. Om ni ska på bio snart så tycker jag verkligen ni ska se denna. Sitter och lyssnar på hennes musik nu bara för att filmen var så bra... Borde försöka sova tidigt ikväll men vet att det inte kommer bli så, hejs.


It's four o'clock in the morningBirds flying high

 
Birds flying high you know how I feel
Sun in the sky you know how I feel
Breeze driftin' on by you know how I feel

It's a new dawn
It's a new day
It's a new life
For me
And I'm feeling good


Burn me out, leave me on the otherside

Köpte en ny kofta och tisha på gina idag på gina. Imorgon jobbar jag mitt första dag pass evaah så ska bli skit roligt. Tänkt att jag aldrig jobbat öppning och har ändå jobbat på Max i snart två år, alltid börjat som tidigast kring tio hehe. Börjar klockan åtta så blir en tidig kväll för mig idag. Tjing!


Let it pass awayLunch på stan

Lunchat med Lollo på stan idag på wook n roll som börjar kännas som ett andra hem snart. Ikväll blir det en lugn kväll, eventuellt en prommis och lite idol tittande. Hejs


A little party never killed nobody

       


Fuck you, I won't do what you tell me

Igår blev det en trip till Ikea och alko med Vicky, Rebecka och Tessan. Var sjukt trevligt och dagen bjöd på mycket skratt. Idag har jag mycket saker jag måste göra så borde stiga upp. Ikväll blir det fest, puss.


I was always wrong, you, all in whiteHave you earned your stripes?

Tog mig upp i tid idag så har redan hunnit måla min tv-bänk, varit på en prommis och ätit lunch! Nu ska jag duscha sen blir det stan. Hittat en ny jätte bra låt som jag lyssnar på hela tiden nu. All in white heter den och jag älskar den.


Nu faller regnet över ossBefore I forget

Varit på en prommis idag och druckit kaffe. Håller nu på att fixa mina naglar lite för dom har sett ut som skit allt för länge nu. Ikväll borde jag måla min tv-bänk men får se hur det blir med den saken haha. 


I've got to take it on the otherside

 
 


RSS 2.0