Jobb jobb jobb

I helgen har jag jobbat hela helgen för er som orkat läsa mina triskta inlägg. Förutom det så har jag varit med pojkvännen och varit förbi Emelie en sväng och hälsat på. Idag har jag lunchat med familj och sett hockey. Nu ska jag nog försöka läsa lite svenska och försöka vara duktig. 

 


Hockey

Ser hockey nu med min älskling dock lagar han mat. Ska snart ta en buss till stan > hämta bilen hemma > jobb klockan nio till stängning. Är riktigt trött nu dock men ska nog gå för sig.Troll

Tröttare än tröttast och saknar min pajk. Sitter på jobbet nu och lämnade en massa chips, glass och godsaker kvar i byske. Annars har det inte hänt mycket ikväll, imorn blir det också jobb.

Ska typ vara cool och vara vaken till halv 6 nu på morgon och ta en buss till min babe, hatar att sova själv (thihi). Nu ska jag byta om, tjooooooooooootåYou gotta love money

Idag kom min älskling hem från Spanien så har spenderat kvällen med honom. Som ni ser är klockan väldigt mycket så det är mer än uppskattat med en timmas sovmorgon imorgon. Idag har det hänt två sjukt bra saker:
1. Fares kom hem
2. Jag fick veta att jag ska få igen 10 500 kr för att ha betalat för mycket skatt... Fatta mycket det är??
 
Blir att spara dessa till möbler då jag flyttar hemifrån. I helgen blir det jobb för hela slanten. Nu ska jag och min babe sova, måste ta mig upp imorn. Hejdo


Påväg till mig

Ikväll har jag tränat ett benpass och nästan skrivit klart projektrapporten. Jag har även (äntligen!!) beställt hem en studentklänning. Fick tips av Lowa att kolla in asos.com och det gjorde jag och då hittade jag denna skönhet! Hoppas den sitter lika bra på mig som den gör på henne! 


Birds flying high

Trött trött trött och åter trött. Slutade vid elva idag så for och åt lunch med bästa Loisa, fick prata av mig lite vilket var skönt sedan satt vi oss vid parken och chillade i solen. När jag kom hem somnade jag direkt och snart ska jag försöka göra min projektrapport så den blir klar någon gång. Hoppas ni haft en bra dag!


VIla i frid

Det är märkligt det där, att en människa bara försvinner och man har ingen aning vars personen tagit vägen. Att leva är enkelt, de största problem man kan ha kan vara att välja kläder på morgonen eller vad man ska laga till middag, men bara på någon sekund kan hela livet förändras och få en helt annan vändning. Idag har vi förlorat Anita och beklagar verkligen sorgen till Lars, Erik, alla Anitas barn och andra anhöriga. Vila i frid!


Millionaire

Gårdagen jobbade jag ett 11 timmars pass på Max, nattjobb. När jag kom hem somnade jag nog efter någon minut bara. Innan jag farit till jobbet bjöds det på god mat av mamma och Lars.
 
Idag har jag inte gjort mycket, sett två filmer, målat naglarna, hett på brun utan sol och bara slappat, rätt skönt ibland ändå. Funderar på att se nån till film men med tanke på skolan imorn borde jag försöka sova, men är inte trött... Jobbigt att ställa om dygnet. Hadet!


Fokus

Nu är det nog med dålig uppdatering/ingen uppdatering. Från och med nu nominerar jag mig själv till världens sämsta bloggare vilket måste bli en stor ändring på. Lov nu då vilket ingen lär ha missat men påminner alla ännu en gång ändå för att vara på den säkra sidan. Kanske ska säga också att AIK vann hockeyn i förrgår, bara för att påminna er liksom.
 
Lovet har iaf varit över sina förväntningar vilka var inga alls. Har varit mycket med pojkvännen tills han for utomlands till Spaninen och jag kan omöjligt beskriva min avundsjuka till honom just nu. Drömmer alltså drömmar typ varannan natt om att jag är utomlands. Så mycket vill jag bara fara. Annars har jag hängt en del i Kåge med bästa Loisa och igår blev det tjejmys där med middag och lite alkohol. Mår ändå bra idag och har påbörjat det eviga skrivandet på projektrapporten som jag ska fortsätta med resten av dagen. Nu ska jag ut i solen och skriva igen, kraaaaaaamaaar.
 
Juste glömde skriva, vi har ju haft vår konsert och det var så sjukt kul att jag dog. Så nu har ja sagt de, hejdå igen.
1 och 2 från konserten, 3 ny tröja, 4 go jävla mat som mamma och Lars lagat, 5 mys middag hemma hos Lollo, 6 alldelens nyss ute på vår altan. 


RSS 2.0