För ensam

Ojjjjj så tråkigt livet kan kännas. Varit hemma från jobbet både igår och idag och längtar så mycket tillbaks. Har börjat prata med mig själv. Och ja nu tänker ni säkert det gör väll alla men har tagit det till en liten ny nivå. Jag tror det finns en sjukdom som heter sällskapssjuk. Bli sjukskriven för att man är sällskapssjuk. Hahahhaahaha förstå som chef få ett sånt samtal "kan inte jobba för att jag är sällskapssjuk". HAHA herregud. Jag borde sova. Sovit hela dagen dock och JUSTJA (förlåt hatar också när folk på bloggar skriver om nån dröm men måste).
 
Drömde iaf sjuuuuuukaste drömmen. Jag somnade ju på soffan och i drömmen så sov jag också på soffan så var som i verkligheten. Sen kommer det in nån och kramar om mig jättehårt och bara står där och är jätteläskig och jag försöker få upp ögonen och (snälla skratta inte nu var hemskt) var för trött för att få upp dom.... HAHAHA okej fyfan så stört. Men ja jag var supertrött och kunde inte titta och se vem som tagit sig in genom låst dörr. Så tänkte till och med ba ja men måste ju vara mamma som har nyckel. Men kunde verkligen inte titta och FYFAN så konstigt det var att vakna upp åsså var ingen där. Kändes i hela kroppen som att nån rörde mig! Var helt svettig när jag vakna, kan vart feber eller så kanske nån kramade om mig ändå.
 
Börjat se en ny serie (igen). House of cards, bara för att den finns på netflix och det är skönt att se på tvn. Tycker typ inte att den är bra men ser den ändå haha. Och har tom sett 9 avsnitt. Jag är dum i huvet. Åsså får jag ångest över att jag sett det och FORTSÄTTER kolla på det ist för PLL... Som är så himla bra. Och jag vet nu (när vi lägger på höll jag på och skriva haha) att när jag slutat skriva så kommer jag starta HOC igen och sitta och kolla som en idiot. Kanske börjar tycka om det snart annars får jag stå ut, bara 30 avsnitt kvar haha. Omg. 
 
Har iaf varit duktig och tvättat hur mycket som helst idag. Äntligen förstått mig på tvättmaskinen. Förresten, är det bara jag som blandar ihop tvättmaskin och diskmaskin?? Jättejobbigt. Sen typ borste, kam fattar jag aldrig heller. Kallar allt för kam. OCH DET VÄRSTA AV ALLT tröjor och sånt. Har ingen aning hur man besrkiver typ tröja med dragkedja, kofta är det en stickad kofta eller är det med dragkedja? Eller är det tröja? Tror vi slutar här faktiskt 30 avsnitt kvar tills jag tar tummen ur och ser mitt käraste PLL. Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0