Som en text som fått sin rätta melodi

Jag tycker om personer som skrattar även fast de inte tycker att du är rolig men skrattar för att vara snäll. De som tittar på dig och förstår vad du menar utan att behöva säga något. Och åh vad det är underbart, det är underbart att känna att man kan ta plats i ditt sällskap utan att känna sig obekväm. Fina människa.
 
Jag tycker om personer som visar att de tycker om dig istället för att säga det. Och tycka om tycka om tycka om, som person och som vän. Jag trivs med dig och jag vet att andra i din omgivning gör det också. Du bidrar utan att kräva något tillbaka och du ser utan att behöva bli sedd. Ibland känns det som en illusion, hur kan du förstå mig i situationer där jag inte ens förstår mig själv?
 
Jag tycker om personer som säger Tack när de får en komplimang. Som tar åt sig av beröm och man ser dess lycka stråla till omgivningen. Det är så fint att se, hur du brinner för detta och glädjs av de ord jag säger. Och ditt sätt att visa lycka och tacksamhet. Fint.
 
Jag tycker om personer som ger dig beröm, beröm så att du tar åt dig. Du kanske inte vet hur glad du gör oss i din omgivning men du är perfekt. Som du, bara du kan lägga dig själv och "människans ego" åt sidan för en stund och glädjas åt andras lycka så kan man vara lyckliga tillsammans. Förstår du hur grym du är? 
 
Jag tycker om personer som kan säga Förlåt och likaså de som kan förlåta. Du är stark och det beundrar jag med dig. Du kan se vad du gör fel utan att dömma dig själv och på samma sätt ser du på andra. Du är inte rädd för att klä av dig helt naken, visa att du bryr dig genom att säga Förlåt. Du inspererar, verkligen. 
 
Jag tycker om personer som inte bryr sig om vad andra tycker. Bryr sig, det är klart du gör, men du är inte rädd för att bjuda på dig själv. Du försöker inte vara perfekt och vet du? Det gör dig så jävla perfekt. Du pratar utan att tänka, gör bort dig och istället för att skämmas skrattar du bort det. Det är fint att du vågar, du är fin. 
 
Jag tycker om personer som får dig att känna dig speciell, som tar fram något speciellt inom dig som du kanske inte ens visste fanns. Speciell i någons ögon, kanske bara lite extra rolig, snäll eller gulligtsnäsig. Vad det än är så vill att du ska veta att jag tycker samma om dig, du är speciell. 
 
Jag tycker om personer som alltid lyssnar på vad du har att säga, även fast flera andra pratar samtidigt så är du noterad. Ber att du säger samma sak igen, du är viktig och du finns. Så härligt att du människa ser mig och andra i din omgivning på detta sätt. Det gör dig underbar. 
 
Jag tycker om personer som förstår dig även när du inte förstår dig själv. Som visar dig din väg, berättar vad du anser vara rätt och fel och de faktiskt har rätt. Jag tycker om att du som inte dömer och gärna är den som talar om det fina med blomman som de andra avskyr. Vad fin du är människa som ser ett annat perspektiv på saker och förklarar varför jag gör som jag gör när jag inte själv vet. Du som alltid står vid min sida.
 
Jag tycker om personer som räddar slutet på dina meningar. Fyller i hela meningar eller talar åt dig och förstår vad man tänkt säga innan man öppnat munnen. Åh vad jag tycker om när du förstår, eller i alla fall gör ditt yttersta för att förstå och lyssna på när jag pratar med dig. Det märks att du gör det och det är underbart. 
 
Jag tycker om personer som inte får dig att le utan att gapskratta, högt, fult och obegränsat. Och som skrattar tillsammans med dig och åt dig på ett sätt som får dig att känna dig dumlycklig. Åh du förstår inte hur mycket du ger! Att du som person kan få en att släppa alla tyglar och bara bry sig om att ha roligt. För vem bryr sig egentligen om pengar, ytlighet och allt annat när man umgås med dig? Tack tack tack! Du är fantastisk.
 
 
Ni är Som en text som fått sin rätta melodi.Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0