Fanny tipsar - MakeupGeek

Här damer och herrar vill jag presentera dom bästa skuggor jag testat i mitt 20åriga liv. Har haft dom grymt länge och vet inte varför jag inte visat dessa tidigare men de är iaf från Makeup geek och kostar 6 dollar styck (och nu hade jag tänkt skriva vad det är i svenska pengar vet inte det och nu funkar fan inte valutaskiten på datorn) men typ 40kr (rätta mig om jag har fel). När jag beställde så gick jag lös och köpte 27 skuggor, plus rouge, lösögonfransar osv. Blev rätt dyrt plus att jag åkte på tull?!?!?! Jag har aldrig beställt tidigare från USA men första gången jag gör det så åker såklart jag på att betala tull. 
 
Dom är iaf SVIN bra, om man gillar att hålla på med smink mycket och vill ha bra skuggor med mycket pigment utan att behöva sälja sig själv på gatan för att kunna ha råd så är detta din räddning! Det enda man ska tänka på om man ska beställa är verkligen att kolla upp vilka ögonskuggor olika personer rekommenderar och för mig tog det ett tag för att alla mina skuggor skulle finnas i butik men det var värt att vänta!
 
Men iaf ska ni handla därifrån måste ni beställa Burlesque (FINASTE FÄRGEN I VÄRLDEN) och den svarta för den var så grymt pigmenterad. Men annars tycker jag också om Cosmopolitan, Bitten (typ som Burlesque men matt), Bada Bing, Shimma Shimma, Creme Brulee och Glamorous... Cocoa bear är också fin... Hehe gillar alla mina. Ska lätt beställa där igen nån gång och köpa en mindre Z-palette också som man kan ha när man far å reser, eller ska på fest. Köpte ju en stor och det är ju bra att den rymmer mycket men sjukt jobbigt om man vill ha med nån skugga bara och inte vill ta med hela paletten. Här har jag tagit fram några av mina favoriter: 
 


Postat av: Anonym

Du är så söt

2015-01-14 @ 05:27:40

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0