The emotions that I'm harboring 'bout to drive me insane

Jag och denhär låten har funnit varandra. Hörde den på gymmet och förstod direkt att vi skulle följas hem, vilket vi gjorde. Och nu är vi oskiljaktiga, på gator, på jobbet, i sängen... Ja ni förstår. Ment 2 be. Höll på att skriva skämt åsido men ångrade mig haha.... Men iaf är låter såååå bra att jag dör!!!!! Varför har jag inte hört denna tidigare? Och SÅKLART är världens bästa Sia mer som bara gör låten från en femma till en tia, gotta love that women! 
 
Snart helg och denhär veckan har gått så fort så det är helt sjukt. Och imorgon (idag?) får jag nycklarna till lägenheten! Sååå jävla kul att jag dör seriöst! Så på Lördag blir det upp tidigt och direkt på ikea, fest på kvällen sen måla hela Söndagen. Så som ni förstår kommer jag vara helt slut efter denna helg. Kommer dock inte bli klart för vill lägga nytt golv i sovrum, byta tapeter och måla lister så kommer ta sin tid. Men då ska jag iaf försöka lägga upp bilder på mitt nya boende, så kul! 
 
Känns konstigt att jag längtat så mycket efter julen men nu när det väl är December känner jag mig bara stressad och less faktiskt. Hade gärna skjutit på julafton till nästa månad. Undra om det finns dom som gör så, firar jul i Januari eller Februari. Tänk skönt slippa hysterin, tanka ner Kalle Ankas Jul, en skål med köttbullar och en gran haha. Skulle lätt som det ser ut nu, egentligen älskar jag jul och allt som hör till men nu har jag bara köpt en julklapp och fler vet jag inte om det kommer bli. Det enda jag lägger tid och pengar på nu är läggan och ibland blir jag till och med less på att inreda innan jag ens börjat. Kommer sluta med att jag bor i en äkta ungkarslya med svarta möbler och en fin samling av snus. 
 
Vilket inlägg, olikt mig va haha?? Nu ska jag sova, eller nä det ska jag inte skriver bara det för att få ett fint slut. Ska lyssna på min älsklingslåt och sitta på internet tills jag blir trött. Sen när jag är trött lär jag väll komma på idén att se någon dokumentär eller nått, sen sova! Förresten har jag börjat se jättemånga dokumentärer och har ett tips till er som är sugna: Black fish. Se den!! Den är min favvo, sett den tre gånger <3 (men innan ni ser den lyssna på låten en gång) Hejdå! Namn:


E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar:

Kom ihåg mig?
RSS 2.0